Lyssnarklubben

Gillar du oss lite sådär Extra, då finns vår egen Lyssnarklubb, där du lätt blir medlem för 50 kr som erläggs vid första träffen. Vi har rest på Ålandskryss och vi har haft fikaträffar med olika intressanta teman. Du träffar oss som jobbar på Länsradion och andra likasinnade. Håll utkik här, eller i radion, när nästa träff blir. Du kan anmäla dig genom att kontakta oss på de sätt som anges under “kontakt”. Anita König (på bilden med en lyssnare) har hand om klubben..

  • Nytt i lyssnarklubben

    Res med vår programledare Anita König och Koboltresor till Stockholm den 24 sept 2024.

    Lyssnarklubben erbjuder att tillsammans med vår programledare Anita König följa med till Stockholm och Nedre Manilla på Djurgården. Där ser vi familjen Bonniers privata konstsamling. Visning av denna är endast möjlig för slutna sällskap och vi ges tillfälle till detta denna dag.

    Turen går sedan till Gamla stan där man kan strosa runt en stund samt äta lunch på någon restaurant. Därefter åker vi till Härkeberga kyrka, berömd för sina målningar av Albertus Pictor.

    Avresa från Resecentrum kl. 07.25. Tillbaka till Örebro ca. kl. 19.00

    Detta ingår : Bussresa, kaffe/smörgås, entré Manilla och visning av Härkeberga Kyrka. Priset för resan är 875 kr (ordinarie pris 990 kr)

    Anmäl ditt deltagande till Anita König, anita@konig.nu senast 20 sept -24. Läs mer på Koboltresor https://koboltresor.se/ 

    Hälsningar Anita, Gunnel, Ulla

    Nedre Manilla på Djurgården.